Jason Aloe Vera duschtvål och handtvål är produkter som vi använt till och från i flera år, i alla fall duschtvålen. Handtvålen är nog mer permanent bosatt på handfaten.

Jag testade att köpa hem duschtvålen för första gången för många år sedan då allt med Aloe Vera var så populärt. Nu är ju visserligen Aloe Vera något som förekommer i allt från mat och dryck till skönhetsprodukter och städprodukter osv. Det sägs att det är lugnande och lindrande för huden och känns faktiskt skönt i en gelduschtvål, särskilt sommartid. Jason Aloe Vera Body Wash:

 • Är en skummande duschtvål med naturliga ingredienser som inte torkar ut huden
 • Duschtvål för hela familjen som även kan användas som skumbad i badkaret
 • Med E-vitamin och kamomill
 • Aloe Vera, mandel- och solrosolja återfuktar huden effektivt
 • Produkten är lätt parfymerad

 

Det som gör att vi har den till och från här hemma beror på att jag ständigt hittar någon ny ”bättre” som ska testas. Men mitt betyg på denna är helt klart godkänd.

Den räcker länge (väldigt dryg), det är en pumpflaska på 887 ml vilket är supersmidigt i duschen. Priset är från 119:-, beroende på vart man köper den. Den doftar mycket svagt, fräscht och naturligt.

Jag tycker att det är en bra basic-duschtvål/kräm. Jason Aloe Vera Hand Soap har däremot funnits överhälld i andra tvålpumpar på handfaten här hemma i flera år utan att ha ersatts av någon ny ”bättre”. Men vem vet efter detta inlägg kanske det händer:).

Denna tvål är mycket mild för händerna och doftar mycket neutralt. Jason Aloe Vera Hand Soap:

 • Innehåller fuktgivande Aloe Vera
 • Lugnande Allantoin
 • Vitaminer och näring från vetegroddsolja
 • Salvia och Ringblomma
 • Lågt pH-värde
 • Produkten är lätt parfymerad

 

Denna är också en pumpflaska på 473 ml, också mycket dryg. Priset är från 74:-, beroende på vart man köper den. Det som är gemensamt för alla produkter från Jason är att de varken innehåller artificiella färgämnen, mineraloljor eller kemiska konserveringsmedel. De är ej heller testade på djur.

Jag gillar gelkonsistens på dusch och tvålprodukter och även att de känns svalkande och lugnande, och det gör dessa. Det kanske är den största anledningen till att de fortfarande finns hemma hos oss. Jason Aloe Vera dusch och handtvål är inte så lätta att byta ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.